Mustikoita

Runoilija Luigiaano

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä teilasit mut.
Vedit jalat alta.

Ikinä en tätä olis todeks uskonut.
Mutta en kadu, että tulit elämääni.

En yhtään.
Toisinpäin olisin,koko loppuelämäni.

Nyt päiväkin erossa on liikaa.
Oon kärsimätön.

Liiankin, vaikka aikaa on.
Koko loppuelämämme.

Mustikkapartneri :)

Selite: 
Mussukalle taasen,jatkoa edellisiin, hassua :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot