Lemmen viemää

Runoilija Luigiaano

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joka ainoa hetki,
Haluaisin olla vieressäsi.

Jutella,
Halata ja rutistaa.

Tiedän että en voi,
En vielä ainakaan.

Nyt vain mietin,
Miten sinut saisin?

Ei kaikki ole HELPPOA,
kuten saippuasarjoissa.

Selite: 
Jatkoa edelliseen runooni. Hankalia ihmissuhteita...
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo, pidän :)

 

Käyttäjän kaikki runot