Kynnyksellä

Runoilija Luigiaano

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tahtoisi enää valehdella,
Toista satuttaa.

Niin vain on helpompi,
Helpompi kuin totta puhua.

Hänkin valehtelee itselleen,
Luulee että näin on hyvä.

Olen valmis päästämään irti,
Mutta hän haluaa vielä itseään lisää satuttaa.

En enää tunne rakkautta,
Vain sääliä.

Selite: 
tuntemuksia kun toinen ei halua päästää irti....
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika tekee ihmeitä.

 

Käyttäjän kaikki runot