Nimetön

Runoilija tiikeliN

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.6.2010
Viimeksi paikalla: 25.3.2023 18:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki me halutaan jotain, koko ajan
Milloin rakkautta, ystävyyttä,yksinäisyyttä

Kuitenkin lähes aina hyvää,itselle ja toisille

Mutta en halua mitään noista,jos sen pitää satuttaa noin paljon

Selite: 
En tiedä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot