Nimetön

Runoilija tiikeliN

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.6.2010
Viimeksi paikalla: 25.3.2023 18:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun ei ole muita,
oon mä

Illan tullen sä hylkäät mut

Sun naurus kuuluu,
korviini

Tuskin oon ikuinen

Selite: 
Ystävyys on joskus niin vaikeaa... ja anteeksi antavaa...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot