piikki sydämmessä

Runoilija tiikeliN

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.6.2010
Viimeksi paikalla: 25.3.2023 18:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se ei tuntunut ensin miltään,
Sit annoin mennä vaan,

Järki kuitenkin varoitti,

Liian samanlainen, ei onnistu

En uskonut, luotin sydämmeen

Se iski suoraan sydämmeen,
se sattui paljon,
huomenna vielä enemmän.

Selite: 
Miksi pitää olla niin tyhmä ja kattoo kuvia...kun ei saa takas sitä mitä eniten kaipaa...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot