Rikkinäinen

Runoilija Tuulimi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2010
Viimeksi paikalla: 16.11.2019 17:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkoon runoilen omaksi ilokseni, kirjoittelen ajatuksiani paperille. En omaa paljon kokemusta kirjoittamisesta tai yleensä runoudesta.
 

Hauras,
heikko,
helposti särkyvä.

Ihminen,
kaikkinensa.

Sielu,
lihakset,
luusto.

Lihaskivun voi lääkitä,
luumurtuman kipsata,
mutta kuinka korjata särkynyt sielu?
Kuinka paikata sydämestä puuttuva palanen?

Sydämen reikä joka vuotaa,
päästää ulos kaiken kauniin.

Onko olemassa paikkapakettia sydämelle?
Samanlaista kun pyörän sisäkumiin.
Tehokasta liimaa jolla liimata paikka reiän päälle.

Aika parantaa haavat sanotaan.
Onneksi minulla on aikaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot