Rakkaus

Runoilija Tuulimi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2010
Viimeksi paikalla: 16.11.2019 17:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkoon runoilen omaksi ilokseni, kirjoittelen ajatuksiani paperille. En omaa paljon kokemusta kirjoittamisesta tai yleensä runoudesta.
 

Taas kerran kun sitä niin kovin kaipasin,
täytit minut lämmölläsi,
suljit syleilyysi,
janosit rakkauttani.

Kauniit sanasi saivat sydämeni pakahtumaan onnesta.

Suudelmasi kertoi kaiken,
kaiken mitä olen toivonut sinun sanovan.

Sylissäsi on niin hyvä olla.

Rakkaus.

Se,
että tuntee itsensä rakastetuksi,
on aarteista arvokkain.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot