Valo

Runoilija Tuulimi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2010
Viimeksi paikalla: 16.11.2019 17:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkoon runoilen omaksi ilokseni, kirjoittelen ajatuksiani paperille. En omaa paljon kokemusta kirjoittamisesta tai yleensä runoudesta.
 

Valo,
ihana auringonvalo.
Missä viivyt,
etkö tulisi jo?

Olen uupunut,
voimani käyvät vähiin.
Tarvitsen sinua,
ethän petä?

Valo,
ihana auringonvalo.
Tule ja täytä minut lämmölläsi,
nosta jaloilleni.

Koko pitkän talven odotin,
kaipasin.
Pelkäsin ettet ehdi,
kuihtuisin pois.

Valo,
ihana auringonvalo.
Sinä saavuit,
niinkuin ennenkin.

Täytit minut energiallasi,
lämmölläsi.
Annoit voimaa jaksaa,
yli seuraavan eron.

Valo,
ihana auringonvalo.
Tiedän,
että pian sinun on mentävä.

Kun olet mennyt,
minä odotan,
niinkuin ennenkin.
Ja tapaamme jälleen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot