Etsi minua

Runoilija Tuulimi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2010
Viimeksi paikalla: 16.11.2019 17:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkoon runoilen omaksi ilokseni, kirjoittelen ajatuksiani paperille. En omaa paljon kokemusta kirjoittamisesta tai yleensä runoudesta.
 

Yksinäisyys.
Kuin pimeää pelkäävä lapsi,
painajaisuni verkkokalvoilla.

Talven kylmä tuuli ja
pureva pakkanen.

Meren syvyys,
aallon valtaisa voima.
Puristus rinnassa ja
huuto sielussa.

Haluan valoon.
Auringon lämpöön ja
kesätuulen suloiseen syleilyyn.

Haluan kokea kosketuksen,
tuntea rakkauden.

Haluan päästä irti yksinäisyyden kahleista,
vapautua pimeästä sellistä.
Haluan avata verhot ja
antaa valon tulvia sisään.

Etsi minua.
Löydä minut.
Olen valmis rakkauteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo rakkauden kaipuusta, pidän talvesta ja merestä auringosn lämmöstä ja kesästä, kauniisti tuot tuon kaiken eteemme sanoillasi, kyllä tuollaisella ilmoituksella rakkaus löytää sinut

Hieno runo kaipuusta rakkauteen...

 

Käyttäjän kaikki runot