Kuuhulluus

Runoilija pimju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2010
Viimeksi paikalla: 3.5.2017 0:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ethän kulta rakas halua muuta
oot kaunis kun just noin liikutat sun suuta
Vaan ethän ala taivaalta hamuamaan kuuta
ja tähtiä, tai saatan seota ja helvetin äkkiä

Meillä on suuri maailma, suurempi kun muut
kun katson ilman sun silmiä, jotakin uupuu
Saat aikaan jonkunlaisen hämmennyksen
niin kauniin etten kestä jos hukkaan sen

Kosketa, kosketa, mun sisintä mut ilman
suuria suunnitelmia ja jos herkistyt niin filmaa
Ettei minkään ole aikomuskaan tapahtua
mä en uskalla siihen muottiin mahtua

Oon lähdössä kauas, jäätkö sä tänne
katooko kaikki ja säilyy vaan jäänne
Niin pieni ettei siitä saa enää mitään
melkeen sisimpään pistää, oot niin rakas en kestäää

Oot niitä harvoja jotka tekee elämästä elämää
muut istuu paikallaan ja jauhaa edellisest keväästä
Mut sä oot tässä ja elät just nyt
välillä mietin miten oikeesti oon ees sut löytänyt

Jää mun viereen vaikka koko täks kevääks
fiilistellään auringonlaskuja ja juostaan ympäri kylää
Otetaan muutamat ja kadotaan täysikuuhun
elämä on hullua ja mä oon hulluna suhun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteikas runo...toivoa ja pelkoa... hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot