Sinulle jota en vieläkään tunne

Runoilija pimju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2010
Viimeksi paikalla: 3.5.2017 0:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maailma oli vaikkei muuta
siinä ajateltukaan
Kuulin sulta kaikkea suurta
vaikket paljon sanonutkaan

Huomisessa näin mä valon
löysin aina tien pois
Pimeydestä, hiljaisesta
mietin, kanssas päästä vois

Joskus katsoin kaukaisuuteen
sydän toisinaan pakahtui
Sinun silmät ja ne huulet
niihin helposti rakastuis

Joskus mietin oisko meistä
suurta laulua kirjoittamaan
Olet kaunis, minä hauras
kun yksin koitan, hajoan vaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot