En osaa sanoa nyt mitään

Runoilija pimju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2010
Viimeksi paikalla: 3.5.2017 0:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tiedä haluanko meitä
meillä oli aikaa ja on
Mennään piiloon kaikkea muuta

Pidä kiinni
tunnenko mitään?
En halua irti
kaikki on kohdallaan

Ota kiinni
kun vajoan taas
Tahdon silti
pysyä tässä paikoillaan

Vaikken tiedäkään
pelkään että pilaan kaiken taas

Rakas ystävä
olen haavoittuvainen
mutta saat koskettaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ystävyys kestää kaiken, aito ystävyys. Se on rakkauden yksi muoto.

 

Käyttäjän kaikki runot