Sillä sinä.

Runoilija pimju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2010
Viimeksi paikalla: 3.5.2017 0:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vahva virheettömyys kuin aamukasteisen usvan
niin voimakkaana ja silti se tuska
Huutava kaipuu, olen raunioita
rakennetun muurin, josta ei koskaan tullut valmista

Ymmärrät maailman niin kuin minä
olen pelottavan varma, nämä ovat kestäviä
Ovat, energia ei haihdu
ei vaikka viimaa vasten haparoisi kaukanakin

Kaipaan niin perkeleesti
tämä on testi

Se raivokkaasti vetää, siihen vajoaa

Lopultako hajoaa
palasista kokoaa
uudelleen aloittaa
ja siihen katoaa

Ymmärrät tämän niin kuin minä
tiedän vaikkei ääneen sanoisi mitään
Olethan sinä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistava naisellinen

 

Käyttäjän kaikki runot