VOIMANSA HUIPULLA

Runoilija karabegian

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voimansa huipulla
herkin on hetki
kuulijat päättää
jatkuuko retki.

Kysy ja ihmettele
niin häpeän tuotat
uhoavan urhon
jaloilleen puotat.

Uhraus järjetön, mieletön riski
janoa sammuttaa polttava viski
unelmia, pelkoa, tyhjiä haaveita
uholla pakenet lapsuutes aaveita.

Mikään ei satuta, pintas on karkee
silti sua heiluttaa vastainen tuuli
narsismin raivosta huudat kuin muuli.

Nipistys koskee ja neulanpistosta tulee verta
iho on niin ohut ja herkkä, sen voi peittää
mutta ei poistaa.

Selite: 
Pelko siitä ettei minua hyväksytä sellaisena kuin olen käynnistää roolileikit jotka useimmiten päätyvät umpikujaan. Vaillejäänyt lapsi on turvaton ja lyö kun alkaa pelottaa. Joskus se pelko tulee sisältäpäin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin tästä runosta.

"iho on niin ohut ja herkkä, sen voi peittää mutta ei poistaa" hienosti sanottu. Punakynästä plussaa.

 

Käyttäjän kaikki runot