Avatusta ikkunasta

Runoilija karabegian

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Avatusta ikkunasta
verhoa heilauttava hento tuuli
pyyhkii uneni hennon harson.

Väreen mukana
katoaa unteni usva
todellisuuden tieltä.

Yöllä, kevein askelein
tulit luokseni
pihanurmen poikki.

Jäit uneeni,
kaipaan jälkiäsi
aamukasteisella nurmella.

Selite: 
Unesta herättyä, rajapinnalla koettua.
Kategoria: 
 

Kommentit

tosi kevyt - hyvin vangittu unonomainen tunnelma - kiitos!

Hyvä..

Kaunis runo.

Kaipausta kauniilla sanoilla!

 

Käyttäjän kaikki runot