Ihan vieressäni

Runoilija LoveTrustComfort

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos olisit tässä,
Ihan vieressäni
En itkisi surusta,
Ikävästä
Itkisin ilosta,
turvallisuuden tunteesta
En sen kaipuusta
En yksinäisyydestä.

Painautuisin lähelle ihoasi
Suutelisin suutasi
Ottaisin kätesi
Enkä koskaan päästäisi irti
En päästä irti,
En, vaikka et olisi enää minun

Minun, kuulostaa hyvältä
Rakas <3

Selite: 
<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot