I will be there

Runoilija LoveTrustComfort

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

joskus asiat,mitkä tuntuu menevän hyvin,
ei jostain syystä menekkään niin miten sen näkee,
sen olen oppinut elämässä,
mutta ei sitä siltikään ymmärrä
aina on jotain parannettavaa
aina on jotain jota ei vain voi ymmärtää
tai uskoa todeksi
ei välttämättä mitään sanomisen arvoistakaan
mutta se jokin, se jokin pieni asia,
jota ei saa pois mielestään

niitä on kaikilla..
näin uskon

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot