Mitä Vielä Siedän

Runoilija LoveTrustComfort

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vetää suonta
Rintaa pakottaa
Ahdistus hiipii
Selkään puukottaa
Siivet riekaleiset
Tatuoituna selkään
Ruusu punainen
Yrittää muistuttaa
"Kestä vielä
Älä pelkää"

Kädet tärisee
Kylmää hikeä
Henki ei kulje
Päätä särkee
Raivoan pääni sisällä
Miksen taaskan sanonut mitään

Ahdistus

Rumasta ankanpojasta
Matka joutseneksi
Kestää
Ei pääty
Koskaan

Epätoivo

Olen kahlittu
Tähän hetkeen
En pääse pois
Siipeni öljyiset
En jaksa pyristellä
Ota minut pois
Pelasta minut
Pelasta minut itseltäni

Turhaan satutan
Kidutan itseäni
Arpia
Fyysisiä
Henkisiä
Ei katoa koskaan
Traumat
Obsessiot
Ei etene mihinkään
Katso isä! Sain pukilta mustat sukat!

Ihminen on tyhmä eläin

Jumala, jos olet siellä
Tule edes vähän vastaan
Auta lastasi
Laiskuuttasi jätit minut
Keskeneräisenä hylkäsit

Tyytymätön.

Vaikka yritän
En valmistu koskaan
Tee työsi loppuun
Kiroan

Selite: 
Entä jos en siedäkään?
Kategoria: 
 

Kommentit

ei sinua voi hylätä kukaan muu kuin Sinä itse. Runosi on ylistyslaulu negatiivisuudelle. Etsi itsestäsi puolia, joita arvostat muissa, opit sitä kautta arvostamaan itseäsi, se on tie itsetuntemukseen, rakkauteen.

äläkä yritä valmistua vaan tee matkastasi päämäärä.

Ihana ;---; hyvä olet kirjottamaan!

 

Käyttäjän kaikki runot