Sinä, elämäni rakkaus

Runoilija LoveTrustComfort

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaa,
Hiljaa puhaltaa tuuli
Puhaltaa hiukseni sekaisin
Yhtä sekaisin, kuin minä sinusta

Kuulen laulua
Linnun laulua
Kesä, aurinko valaisee maisemaa
Yhtä paljon kuin sinä minun elämääni

Hei maailma! Vihdoinkin minäkin olen Onnellinen!

Selite: 
Repikää siitä <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot