Valon katveessa

Runoilija KuruKukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ethän laita minua runoäänestyksiin! Runojani suojaa tekijänoikeuslaki, joten ethän kopioi niitä ilman lupaani. Myöskään runojeni sanojen muuntaminen ja esittäminen omana runona ei ole sallittua. Valon aika vahvistaa ja pimeät päivät karaisevat. Kaunista kevättä jokaiselle!
 


Haaveiden korissa
olet hiljaa piilossa
sanojen sivalluksilta
odottamassa kutsua
hymyjen jakajalta

Kylmällä terassilla
ei vielä kynttilöitä
ei lämmön pehmeyttä
joka valaa rohkeutta
odotella huomista

Valon sammuessa
ikkunoiden takana
sydänten sinfonioita
rakkauden juhlapukuja
kauniisti kahisemassa

Sydämesi huoneessa
tunteitakin tallessa
eilispäivän unelmia
kutsumassa sinua
pois pajukorista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon riimitys on erittäin omaperäinen
joka tekee runon mielenkiintoiseksi
niin tekstiltään kuin asettelultaankin.
Runosi pysyy hyvin yhtäläisesti samoissa
mittakaavoissa loppuun asti jolloin pienetkin
virhemarginaalit ovat pois suljetut.

Kirjoittajalla on taito hyppysissä :)

Ihana, tunteita täynnä oleva, juhlallinenkin, vaikka myös haikeutta. Upea runo!

Tämäpä hieno! Kopsautti omaa pajukoriani... Taidankin katsoa romanttisen komedian, enkä toimintaleffaa :)

Kaunis runo.

Kaunis oikein hyvä runo haikeana luokseen kutsuvan herkkänä.
Pitää lukijan tiukasti mukanaan loppuun asti.

Kaunista runoutta kruununa sydämen huoneen eilispäivän unelmat

Ajatonta kirkkautta

ihana :)

Tunteikasta kekstiä Hyvä

Aivan ihana, kuin kietoisi unelmien utuun.

Aivan uskomaton runo!!
Mykistyneenä luen, monesti.
Kauneutta, viisautta syvää -
kuten muissakin runoissasi.
Lämmin kiitos.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Romanttinen ja kaunis on runosi.

Ehyt kokonaisuus runosi on, rytmitys toimii ja kielikuvat kiinnostavia. Kiitos tästä.

Koskettavan haurasta on ihmisen elämä
tässä ja nyt arkipäivässä.
kolmas säkeistö koskettaa erityisesti

Kauniisti ja kuvien kera soljuvaa, pidän myös loppusäkeistöstä.

Haikea on kaunis runosi

Kaonis tunteelline runo!
Jotennii yhistin talaven tulon ja joulun sekä siihen olennaesena osana kuuluvan Hyasintin joka viime joululta on kellarissa uottana uuvelleen tulemista.

Haikean kaunista,
tykkäsin

hieno tunnelma

pidin

Näinhän se menee syksyä odotellessa, tunteet tallessa ja unelmat mielessä. Niin kaunis on runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot