Yön syliin pehmoiseen

Runoilija KuruKukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ethän laita minua runoäänestyksiin! Runojani suojaa tekijänoikeuslaki, joten ethän kopioi niitä ilman lupaani. Myöskään runojeni sanojen muuntaminen ja esittäminen omana runona ei ole sallittua. Valon aika vahvistaa ja pimeät päivät karaisevat. Kaunista kevättä jokaiselle!
 

Yö kaartaa lähemmäksi,
yöviitan kietoo ylemmäksi
ja syliinsä nostaa väsyneen,
vie nukkujan levolliseen uneen.

Yö vielä jää valvomaan,
soittaa taas unilaulujaan
ja odottaa, että saapuu
yön helmaan uinumaan.

Jokainen, joka väsynyt on
ja valvomisesta luopuu.
Jokainen surusilmäinen,
joka huoliinsa vajonnut on.

Jokainen unia etsiväinen,
päivän voimia tarvitsevainen,
nuori tai vanha, mies tai nainen,
jokainen kivuissa painivainen.

Yö lepoa tarjoaa riittävää,
kun unensa ajoissa aloittaa,
niin paljon voimalautausta saa,
ja niin unesta tulee virkistävää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot