Pahalla päällä
kiukuttelen hänelle
ei ymmärrä ajatuksiani
olen aina vain ärtyisä.
Hän yrittä ymmärtää
kuinka kun en itsekään voi.
Kesämieli ei valtaa kaikkia
on syksyn synkkä pimeys
talven kylmyys sydämessä
pakkasta sielussa.
Huominen voi tuoda lämmön
sydämeen niin jäätävään
mahdollisuus syntyy
uuteen taas kun aurinko
nousee
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Huominen on suuri mahdollisuus, erittäin kaunis on runosi :))
Todella upeaa sanailua. Ei voi muuta sanoa.
Asettelusta lisäpisteitä.
Hienoa!
Jokainen uusi aamu on uusi mahdollisuus.
Näitä päiviä on kaikilla.
Sivut