PALJASJALKAINEN KESÄNI

Runoilija fleur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

huumorintajuinen,iloinen jousimies
nainen. romanttinen uneksija ja ehdoton eläinystävä. mottoni on:
koskaan ei löydä uusia valtameriä,
jos ei uskalla päästää maata näkyvistä.
 

Olet rannan kivellä lepäävä laine,
taivaan otsalle kiipeävä kiekko kuun.
Olet mustikan varsi
huojuva heinä,
laulurastas latvassa saarnipuun.

Olet aitan rapulla kuparipannu.
tuoksu kriikuna puiden ja jasminin.
Olet valkoinen hiekka
tuulitukka,
vanha laulu merien seireenin.

Olet paljasjalkainen kesäni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot