ENKELILAPSI

Runoilija fleur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

huumorintajuinen,iloinen jousimies
nainen. romanttinen uneksija ja ehdoton eläinystävä. mottoni on:
koskaan ei löydä uusia valtameriä,
jos ei uskalla päästää maata näkyvistä.
 

Kesän kauneimpaan aikaan,
aikaan valkeiden kuutamoöiden,
kun kukkaloistoon puhkes pientareet Luojan sivellintöiden,

syntyi tyttönen maailmaan.

Hän tahtomattaan joutui astumaan elämään tähän
sitä tarkasteli, siitä tiesi niin vähän.
Käsin hennoin tavoitteli tuulienteiltä
tähtiä silmillään , ei kyyneleitä.

Saiko tähtensä hän?
Ei, suru seittejään hämärän nurkkiin punoo
yö selloaan soittaa,
turhaan päivätär pienoista pimeältä varjella koittaa.

Jo askel pihaan painuu.

Ei isä oma jaksanut yksin tuskaansa kantaa,
hän päätti myös lapselleen matkan tuonelaan antaa,
ja keskellä kauhujen yön , hän teki sen työn

vain kerran keinahti kehto.

On hiljainen talo, verhot suljetut ikkunoissa.
Kumarassa kulkee tie kapea , kaita.
Itkee keltainen rypsipellon raita
tyhjää pihamaata, ovat kaikki poissa.

Kaiku turhaan huutoa odottaa.

Me kuiskaamme taivaalle miksi, miksi
lapsi viaton muuttui enkeliksi?
Emme vastausta saa, vain tuuli pilviä kuljettaa
ja linnunpoikaa kaislikossa keinuttaa.

Selite: 
On tapahtunut niin paljon järkyttäviä asioita . Perheväkivalta lisääntyy, ihmiset ovat hukanneet itsensä elämän syövereihin . Niin paljon lapsia, voi niin paljon viattomia lapsia on kuollut turhaan. Sydän on niin täynnä....pakko kirjoittaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava. Upeasti runoiltu!

Todella hyvä, upeita kielikuvia, kaunis rakenne, tärkeä aihe. Sattuu.

 

Käyttäjän kaikki runot