YLLÄ ON TAIVAS

Runoilija fleur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

huumorintajuinen,iloinen jousimies
nainen. romanttinen uneksija ja ehdoton eläinystävä. mottoni on:
koskaan ei löydä uusia valtameriä,
jos ei uskalla päästää maata näkyvistä.
 

Käyttäjän kaikki runot