VÄSYNYT

Runoilija fleur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

huumorintajuinen,iloinen jousimies
nainen. romanttinen uneksija ja ehdoton eläinystävä. mottoni on:
koskaan ei löydä uusia valtameriä,
jos ei uskalla päästää maata näkyvistä.
 

Silmäni ovat väsyneet.
Olen nähnyt tänään liikaa.

Lehtikirjoituksia sodista, kulkutaudeista,
mutavyöryistä, maanjäristyksistä.

Olen nähnyt...

lapsia ilman vanhempia,
vanhempia ilman lapsia.
Kulkukissoja, laiminlyötyjä koiria,
tienvarsien jäte ja roskavuoria.

Olen nähnyt...

yksinäisiä. kuuntelijaa kaipaavia
miehiä ja naisia.
Pullosta apua hakevia toivonsa menettäneitä lähimmäisiä,
sivukadun pimeydessä, kapakoiden varjopöydissä.

Olen nähnyt...

kiireisiä ihmisiä supermarkettien ahtailla käytävillä
kolisivine kärryineen
joissa halvinta ruokaa joka riittää tuskin päiväksi,
ehkä lapsille, mutta se kalja...se kalja.

Olen nähnyt liikaa...

silmäni odottavat levähdystä,
luomien lempeää peitettä,
hetken unohdusta,

rauhaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot