Maa elää

Runoilija Ellimaaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2010
Viimeksi paikalla: 21.11.2016 23:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vierailen luonasi
auringonnousussa.

Rakastelen mieltäsi
kevyesti putoavien
sanojemme
rytmissä.
 

Käyttäjän kaikki runot