lohikäärme

Runoilija Ellimaaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2010
Viimeksi paikalla: 21.11.2016 23:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vierailen luonasi
auringonnousussa.

Rakastelen mieltäsi
kevyesti putoavien
sanojemme
rytmissä.
 

nousit vuoripolkua vaieten
hiuksillasi enkeleitä
katseessasi kultaa
ja kuolemaa

ristiriitojen repimä
raivon alistama
oman tulensa kärvistämä
lohikäärme

lähetin voimani sinua vastaan
yhden ainokaisen puhtaan säteen
hennoimman häivähdyksen taivasta

kuljit ohitseni

Selite: 
kunnianosoitus vuoripolulle ja lohikäärmeelle :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot