Tärkeysjärjestys

Runoilija Ellimaaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2010
Viimeksi paikalla: 21.11.2016 23:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vierailen luonasi
auringonnousussa.

Rakastelen mieltäsi
kevyesti putoavien
sanojemme
rytmissä.
 

Silloin kun vielä
tunsin toistuvasti surua
ja luulin näkeväni selkeästi -
julistin halukkaille kuulijoille
logiikan puhtaana säilyttämisen
tärkeyttä.

Kun olin ymmärtänyt,
että aika ja todellisuus taipuvat
vailla selkeyden häivääkään,
vailla minkäänlaista
ennakoitavissa olevaa
kaavaa -
olin vapaa.

Vasta uskallettuani
laskea tietoisen mieleni
sydämeni sijalle
ymmärsin,
miten täynnä
ihmisen mieli voi olla
rakkautta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot