se hetki

Runoilija Ellimaaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2010
Viimeksi paikalla: 21.11.2016 23:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vierailen luonasi
auringonnousussa.

Rakastelen mieltäsi
kevyesti putoavien
sanojemme
rytmissä.
 

nyt on sen aika
nyt on se hetki

katsoa riemuiten vuorenhuippua,
tummuudestaan nousevaa ihmettä
mieli täynnä voimaa ja odotusta
rakkauden puhtautta

nyt on sen aika
nyt on se hetki

katsoa varjojen taakse
kävellä kylmyyttä huokuvilla seinämillä
repiä auki haaveet
lausua uskontunnustus totuudelle

nyt on sen aika
nyt on se hetki

huutaa ilmoille ikiaikainen murhe
erehtymisen lamauttava tuska
kohdata surusta nouseva
räjähtävä voima

nyt on sen aika
nyt on se hetki

luopua sinusta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot