Siipirikko naakka

Runoilija Painajaispoika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2010
Viimeksi paikalla: 4.9.2015 23:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

musta, harmaa mytty
jaloilleen kohoaa
heikkona horjahtaa,
melkein putoaa

sitkeänä vastaan
painovoimaa uhmaa
jalat väristen kantaa
voi hetken huoahtaa

nokkaa pystyyn,
siipeä koholle
silmät säihkyvän siniset
taas eteenpäin suuntaa

toipuuko koskaan,
siitä tiedä ei
vaan väliäkö tuolla,
aina yrittää voi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot