Karvalap(a)selle

Runoilija Painajaispoika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2010
Viimeksi paikalla: 4.9.2015 23:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ilohepulit metsäpolulla
kiivasta laukkaa yli mättäiden
mutta älä huoli, palaan kyllä
leikin jälkeen taas luoksesi

ollakseni lämpö viluisten varpaiden päällä
turvantunne pimeällä polulla
sängystä ylös potkija
kurjan arjen jouduttaja.

Eromme hetkellä anova katse
etkö jäisi vielä luokseni?
Kuten luotat minuun, niin minäkin
odotan sinua takaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hevonen lienee kyseessä.Mitä kauneinta ystävyyttä ja luottamusta tässä.

 

Käyttäjän kaikki runot