Kerran

Runoilija Irri94

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

15-vuotias poika, joka väkertelee runontekeleitä spontaanisti, mielijohteesta :D Aloitin vasta, joten olisi kiva saada jotain kommenttia, niin risuja kuin ruusujakin :)
 

Kerran sain kanssasi rakkauden jakaa
ja lentää kuin lintuset nuo.

Nyt muistot nää muistuvat vuosien takaa
ja kyyneleet silmiini tuo.

Sun kanssasi nauraa, iloita sain,
olla onnellinen.

Riitti kun silmiisi katsoin vain
ja näin niistä rakkauden.

Mut hiipui se tunteiden palo pian
ja ajauduin luotasi pois.

Ja nähdä saatoin vain sinussa vian,
rakastaa et sä vaan vois.

Vain valokuvat haalenneet ja muistot kultaiset niin,
saa aikamme mielessäin pysymään,
jäät mietteisiin rakkaimpiin.

Selite: 
Runo kertoo kerran eletystä rakkaudesta, joka kuitenkin loppui aikanaan, mutta oli ehdottomasti kaiken arvoista.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot