Paikka sydämessä

Runoilija Irri94

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

15-vuotias poika, joka väkertelee runontekeleitä spontaanisti, mielijohteesta :D Aloitin vasta, joten olisi kiva saada jotain kommenttia, niin risuja kuin ruusujakin :)
 

Aina kun kävelen tätä puistotietä, muistan sinut.
Muistan sinun kasvosi, sinun tuoksusi, kauniin hymysi
ja herkän naurusi.
Muistan kuinka kerran rakastimme toisiamme, kuljimme käsi kädessä, katsoimme tähtiä, ja katsoimme toisiamme pitkään silmiin sanoen katseella "Minä rakastan sinua"
Muistan kuinka olimme onnellisia yhdessä, emmekä kaivanneet mitään muuta. Vain toistemme lähelle, toistemme lämpöön.
Sinulla on aina paikka minun sydämessäni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot