Merkitset yhä paljon

Runoilija Irri94

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

15-vuotias poika, joka väkertelee runontekeleitä spontaanisti, mielijohteesta :D Aloitin vasta, joten olisi kiva saada jotain kommenttia, niin risuja kuin ruusujakin :)
 

Sä merkitsit mulle paljon, ja sait mut nauramaan.
Muistan naurusi ja kuulen sen yhä kaikuvan autiolla kadulla.
Mutta niin jouduttiin me eroon toisistamme, sait kokea paljon vääryyttä, sinä, pieni ihminen joka olit aina olkapäänä muille.
Olen ajatellut sinua usein ja itkenyt muistaessani kärsimyksesi määrän ja kuinka tuskanhuutosi ovat raikuneet siltä talolta.
Kunpa olisin voinut vain auttaa.
MERKITSET MINULLE YHÄ PALJON JA PIDÄN SINUT AINA SYDÄMESSÄNI, SILLÄ SINÄ OLIT KUIN SISKO MINULLE <3

Selite: 
Olen pahoillani siitä, mitä tuskaa sait osaksesi, mutta muistan lämmöllä niitä päiviä, jolloin olit osa minunkin elämääni <3 Kiitos niistä ihanista päivistä ja kauniista muistoista. En unohda sinua, koskaan.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot