Hyvästi

Runoilija Irri94

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

15-vuotias poika, joka väkertelee runontekeleitä spontaanisti, mielijohteesta :D Aloitin vasta, joten olisi kiva saada jotain kommenttia, niin risuja kuin ruusujakin :)
 

En ole koskaan ennen tuntenut tätä tuskaa, tätä kaipuuta, jonka joku ihminen voi saada aikaan.<>
Kaipaan sinua ja sinun luoksesi, mutta tiedän sinulla olevan toinen.

Kunpa voisin vain pyyhkiä sinut mielestäni ja jatkaa sitä tunteetonta elämää, jota elin ennen sinua.
Mutta kuinka voisin unohtaa sinut? Olet täydellinen, juuri sitä mitä olen etsinyt.
Mutta saat minut tuntemaan suurta tuskaa, itkemään itseni uneen ja voimaan pahoin.

Monet illat olen itkenyt ja rukoillut, etten tuntisi enää näin sinua kohtaan, mutta tulet uniini joka yö, olet mielessäni jokaikinen päivä ja tiedän, ettei se ole hyväksi ystävyydellemme.

On vaikeaa sanoa hyvästi, mutta rakastan sinua liikaa ollakseni sinulle vain ystävä.

HYVÄSTI, RAKAS ....ystävä

Selite: 
Vanhoja tuntemuksia, jotka nousi mieleen..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot