rakasta

Runoilija unknowlove

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rakkaus voittaa suurimmankin sodan"
 

hajotat itsesi pieniin palasiin,
sinuun sattuu
katsot pois päin tyhjin silmin
ja putoat
huudat apua,
muttei kukaan sinua voi auttaa
jäät makaamaan,
tyhjään huoneeseen
yrität huutaa kivun pois,
mutta se on tarttunut sinuun,
ja se sinussa pysyy,
kunnes opit itseäsi rakastamaan

Selite: 
pieni itserakkaus on hyvästä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot