Vuodenajat

Runoilija unknowlove

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rakkaus voittaa suurimmankin sodan"
 

Vierii kyyneleet ikkunan pieltä.
Kädet hakkaavat ikkunaan.
Pimeys täyttää mielen,
saapuuko ilo enää koskaan..
Valkeaan huntuun sen vaihtaa,
mustan ja tumman lakin.
Puuterilla kasvonsa täyttää,
pian taas vierivät kyyneleet.
Hymy nousee hiirenkorville.
Valo on tullut takaisin.
Suvi saapui ajoissa,
jottei tuntisi kukaan surua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot