Ilman sinua

Runoilija unknowlove

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rakkaus voittaa suurimmankin sodan"
 

Yhdessä, usein kuljettiin
Kaksin, me useasti oltiin
Minut kehään suljit niin,pois päästä tahtonut en,
iltaisin toivoin et ois jo huominen sun luokses pääsisin

kiirehtien, oven avasin
tule luokseni aikaisin,
sää pyysit hätäillen
Silloin tiennyt en,
oisi tää päivä viimeinen,
meidän yhteinen

Sä lähdit pois, mä yksin asemalle jäin,
kyynelehtien, katsoin kun pois sä lähdit mun sydän kädessäs.
Mitä mä nyt, toivon iltaisin,
kun pois oot mun luota lähtenyt.
Ikuisesti, kestääkö tunne tää,
että alta pettäis jää,
tunnen ikävää,
enkä pysty lähtemään, mun matkaa jatkamaan

Viimeiset yhteiset illat mun mieleeni palaa,
itkeä en, mä pysty kun kyyneleet on loppuun kuluneet.
Oot unissanikin,
kaipaan sua salaa, viereeni mun
Etkö koskaan sä palaa, mietin hetkittäin.
Oliko ne vuodet vain turhaa,
mitä suhun kulutin.
Sanat vain harhaa joita kuuntelin.
Mikset sä palaa viereeni mun ?
Ilman sinua, on vaikea jaksaa,
vaikeampaa jatkaa,
matkaa eteenpäin.

Selite: 
ehkä laulun mittainen pätkä, mitä olisi voinut korjailla, mutta jotenkaan ei vain jaksanut tarrautua niin tarkasti sanoihin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot