jäljet hangessa

Runoilija blackandwhiterainbow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

on jälkesi painautuneet
hankeet taas hävinneet
mietin kuulenko sinusta koskaan?
päivä pakenee , illaksi vaikenee
tunnen kanssasi enemmän kuin koskaan
saavut uudelleen , aamuun utuiseen
sydämmeni alkaa taas hohtaa
saan hetkisen kanssasi ihmeellisen
ethän unohda minua koskaan
ei koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot