pieni ihminen

Runoilija blackandwhiterainbow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

saapui taas huominen päivän jaksaa voi
pettymyksen sydän ,kyyneleet, se jälleen toi
turtunut sisimpäni, elämääni ei olla voi
tuntea kun rakkaus joka nukkuu pois

sanoit mulle liikaa elämäsi täällä ois
pyysit hiljaa kuiskaten vie minut pois
kai luovutta jokainen täällä kerran voi
turtumatta turhaa, ja kuihtumatta pois

sä olet täynnä rakkautta pieni ihminen
sielussasi palaa lämmin liekki ikuinen
ei paha pääse koskettelemaan sinua
minä lupaan ikuisesti olla osa sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Alakuloisuutta,mutta kuitenkin rakkautta ja lämpöäkin.

 

Käyttäjän kaikki runot