uudenlainen aamu

Runoilija blackandwhiterainbow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

missä olet kun sinua huudan?
viivy vielä hetkinen
peitteletkö minut uniin ?
niin mä kanssasi teen

laskeutuneet ovat hunnut
peittäen kasteisen maan.
aamuhämärässä sinut
tähän haaveilemaan jään

viivy vielä hetki
käperry mun kainaloon
aamun uudenlaisen
sinun kanssasi teen

oot ihmeellinen

sanomatta sanoja
se tunteet taas turruttaa
jäätää sielun ja kehon,
lopettaa sydämmen elon.
haluan kuulla sinut
kosketuksesta uskalla unelmoidakkaan.

miettinyt olen, kuka olet?
avannut olet rakkauden ovet.
kysyn sinulta kun mä haluan tietää,
onko hiljaisuutta pakko sietää?

pistän silmät taas mä kiinni
ja koitan viereesi taas nukahtaa
kanssassi kahden
maahan unen uudestaan

viivy vielä hetki
käperry mun kainaloon
aamun uudenlaisen
sinun kanssasi teen

oot ihmeellinen

Selite: 
monet on sanoiksi tehty monet on puettu hiljaisuudellaan... tämä kuuluu sarjaan sanoitukset jotka hakevat itseään ja muotoaan....kuten moni muukin kirjoitus sivuillani.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot