talvi helsingin

Runoilija blackandwhiterainbow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuin taas ruis pellon reunaa käydä vois
ystävä rakkain kai mieleltään pois
vie minut mukaan onnellinen
saapunut on talvi helsinkiin

niittyjen muistoon rannalle taas
muistoja siintää mielessäin
kuuntelitko koskaan ääntä hiljaisen
saapunut jälleen, talvi helsinkiin

kuin siintävi pilvet hiljaa on maa
sua muistoissa lemmin mä ain uudestaan
sä kuuntelitko koskaan mitä sanat hiljaiset
ne kertoivat tarinaa ihmisten
talvi saapunut on helsinkiin

vielä muistaa sydän , kuiskailee
tunteen kesäisen niityn niin ihmeellinen
kuinka voin sua koskaan unhoittaa
kesän tuoksu ja pellot, kesä jää
piirtyneen kuvasi nään
silti saapui talvi helsinkiin
silta saapui talvi helsinkiin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot