pikkupoika jouluna

Runoilija blackandwhiterainbow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

joulu yö
unta ei saa
pienoinen
vuoteessaan

kun muistasin sen
tuon tunteellisen
jouluyön
niin ihmeellisen

vaan taivaan tulet
nostan mä pään
pienen hetken
sinut siellä nään
olet kaunein
lahjani mun
taas huomaan
joulusta innostun

vain sinä
me ja kaikki muut
tuikkiva katse kuusen alta paljastuu
niin joulu saapui
sen pienen pojankin sydämmeen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot