ja valo on

Runoilija Marle

nainen
Julkaistu:
205
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 22:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



kirjoitan     
   kirjettä         nua   
       sinulle...  i      
    paperi palaa  s 
           p              
         o         n    
        r          a  
       o            t  
       k              s
       s                a
        i                k
   sanani leijailevat   a
       luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
     *.*.*.  elämäni taivaalla* :  *:*
         *:*:* sinä ystävä ;*;*;*
             *:*:*:*;`* *.¸¸.•
       ....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*          
  
     Lämpöä kevätpäiviisi ;)
Suosittelen:
 
kun vain muistaisi 
antaisi 
   kirkastua

kun silmiä polttaa

häikäisee niin
että pakko

pakko 
kääntää katse 
alas

nöyrästi

kyynelten polttaessa

kastellessa 
rukoukseen puristetut
kädet

värisevän pisaran
timanttinen hohto

siinä se on 

valo
 

 

 
oletus

Kommentit

herkkää

pidin todella paljon
Herkästi liikkuu sivellin sanoissasi
Tää kolahti minuun täysillä !
En osaa perustella mutta niin kaunis
Tässä runossa on jotakin syvän herkkää, äärettömän kauniisti ja vaikuttavasti tuotu lukijan hämmästeltäväksi.
Tässä on nöyrää vastaanottavaisuutta ja aitoa hetken hyväksyntää.

Pidän paljon.
Liikuttavan kaunista,pidän.
Herkkää ja koskettavaa. Kyynelistä nousee uusi elämä, tuskan jälkeen.
Herkkä, haikean kaunis runo.
Herkkä runo kaunis 
"Värisevän pisaran timanttinen hohto" - siinä on tämän runon kauneus herkimmillään !
Haikea, herkkä runo... hyvä.
Todella herkkää ja koskettavaa.
Itselleni ainakin tämä runo puhuu syvällisiä. Jäin sitä pitkään mietiskelemään. Aivan upea.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut