Nimetön

Runoilija Androfobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, että oppisin tuntemaan itseni paremmin.Kiitos kaikille, jotka jaksavat kommentoida :)
 

Ei ole maailmassa yhtään
käyttämätöntä sanaa
Ei ainuttakaan ajatusta
jota ei olisi jo ajattelemalla kulutettu
läpeensä pohdittu
Ei löytymätöntä rakkautta
kadoksissa ollutta

Kaikki maailmassa on
ja
pysyy
samana
Vaihtaen välillä valeasunsa

Ja aina yhden viimein sen oppiessa
syntyy miljoona samaa oppimaan
uudelleen ja uudelleen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot