Nimetön

Runoilija Androfobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, että oppisin tuntemaan itseni paremmin.Kiitos kaikille, jotka jaksavat kommentoida :)
 

Helvetin länsirannikolla tavataan
jos tuut sinne arkkuni avaamaan
Me ei olla vielä edes puolivälissä tätä matkaa
mutta kuitenkin joka yö tahdon nukahtaa
silmät sulkien kohti itää

Totta kai rakastan elämää
mutta turha sitä on kieltääkään
Että joskus kaipaan jonnekin,
josta ei kuulemma tulla takaisin
Vaikka kuinka tahtoisi

Joku viisas mulle kerran sanoi,
että se on Weltschmerz, mistä kärsin
Tarvitsisin lääkärin mukaan sopivan pillerin
tai sitten hyvän psykiatrin
Taidan olla liian sekaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot