Diplomaatti

Runoilija Androfobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, että oppisin tuntemaan itseni paremmin.Kiitos kaikille, jotka jaksavat kommentoida :)
 

Teidän välillänne on joki
jonka rannoilla kukat hiljalleen
pudottavat terälehtiään
ja jalka mutaan uppoaa

Minä soudan vastavirtaan
taas kerran.

Toistenne sanat
toistanne vastaan
Soittavat sinfoniaansa ajatuksissani
enkä saa kiinni sävelestä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot