Kultainen nuoruus

Runoilija Androfobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, että oppisin tuntemaan itseni paremmin.Kiitos kaikille, jotka jaksavat kommentoida :)
 

Pitäisi mennä, ei saa pysyä paikallaan
En tiedä mitä tehdä, haluan vain päästä elämään
Perjantaina se alkaa, jotain väkevää
Lauantaina jatkuu, jos vain pää kestää
Ja sunnuntai, sen pyhitän aivohalvaukselle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin sitä vaan löytää myös itsensä tästä tekstistäsi. Pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot